Söndag

Vilken vacker dag det var idag! Så skönt att cykla hem med lite kyla efter en tok jobbig natt. Skönt att släppa all den stress och värme, även fast jag mest fryser. Så känner man sig fri när man kommer ut ur dörren. känns som att man får en välbehövd guldmedalj genom att få komma ut. Det är underbart! Fast sen brukar ja ångra mig ganska snabbt med den känslan för det tar en halvtimme för mig att cykla hem och jag är ingen kompis med kylan. Det händer då och då att ja blundar på vägen hem på cykeln, så typiskt när man släppt jobbet, all den stress och allt som innebär jobb, så verkar kroppen förstå att nu när jag klivit steget ut så kan jag sova. Dock fattar inte skallen att ja sitter på en cykel, det är väl fridfullheten som gör det. Jag va så trött när jag satt på cykeln att jag höll på att cykla ner i ett dike precis innan jag kom fram till mig.  Haha... får nog sätta upp lite extra lampor på mig så att träden och buskar flyttar sig när jag är ute och far. :) 
 
Vi ( jag och hastyar) gick och cyklade med hundarna på en lång promenad idag och vi tog en tur ut i skogen och plockade kantareller. Hittade inte jätte mycket svamp men vi hade jätte kul. Det var jätte länge sedan jag va i skogen o luffsade runt. Jag hatar småkryp men gillar skogen för det känns så skönt att vara i naturen och höra fåglarna. Tur var väl att jag hade vinter bootsen på mig som går upp till knäna. :) Annars hade jag väl sprungit igenom skogen. 
 
Saknar verkligen att plocka svamp med mamma. Hon var grym på det. Just sådana tillfällen får mig att sakna så mycket. Jag är tacksam för det jag har nu, men att ha min mamma där är något jag alltid tog för givet förut. Nu har jag insett att livet inte fungerar så. Och det är tragiskt och gör ont många gånger. Mycket hon missar :( 
 
 
 Vacker kylig morgon vid 7.15 - soluppgången var jätte fin. Man känner verkligen hur vintern början bita sig in. Tur att man redan är fullmnderad med Vinterjackan, Vinter bootsen, Halsduk och Huvudband, juste Vantar oxå :)
 
 
Stackars söta Nala skar sig på tassarna häromdagen, så jag gjorde små hemmagjorda skor med bandage, och mina strumpor och reflexer som höll dom uppe. Såå galet söööt! Och jajjemensan, hon gick riktigt bra med dom, utan dom haltade hon rätt så rejält. Denna bilden är ifrån i förrgår, och idag klarade hon att gå utan dom, jag är så imponerad att hundars sår läker så snabbt.  
 
 Lilla Nyckelpigan, mitt senaste tillskott, Skönt att Hastyar kom hem med kommentaren ; Oh va fin men är den inte upp och ner? o.O Hmm, tack för den lixom :)

NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR